Други IT решения за бизнеса

Всеки бизнес има своите IT нужди. Дали става дума просто за пощенски сървър или специфично решение, то ние можем да ви предложим доказано решение базирано на технологии с отворен код.

 

Файлови сървъри

Файловите сървъри са толкова разпространени, че повечето хора дори не се замислят, че ги ползват. Дали става просто за споделена папка в мрежата или за отделен специализиран сървър за клиента това е без значание.

Ако обаче информацията ви е ценна, то е време да предприемете стъпки за защитата и. Ние можем да ви предложим решения, които са сигурни, гъвкави и лесни за надграждане. Нива на досъп, двойно и тройно подсигуряване на информацията, автоматично архивиране включително и да на отдалечена машина, Антивирусна защита са малка част от възможностите, които ви предлагаме.

 

Пощенски сървъри

Собственият пощенски сървър не е лукс а необходимост, особенно ако става дума за чувствителна информация. Можем да ви предложим изключително надеждни решения в тази област. Нашите пощенски сървъри се нуждаят от минимална администрация. Снабдени са с Анти-СПАМ и Антивирусна защита.

 

Proxy сървъри

Proxy сървърите са доста подценявани в наши дни. Ако обаче искате да имат пълен контрол на Интернет трафика си без да се налага да закупувате специализирани устройства и да плащате такси за обновяването им, то един proxy сървър е балансирано решение.

 

Интернет мениджмънт

Управлението и контрола на Интернет трафика в една фирма не винаги е тривиална задача. Ние можем да ви предложим решния, както за контрола и достъпа до Интернет, така и за позволените или забранените сайтове и услуги на служителите ви. Ако не искате те да си губят времето с facebook, skype и т.н., то ние имаме решнието за вас.

 

Сървъри за имена

Малко позната услуга, без която обаче Интернет нямаше да бъде толкова лесен.

<< Към IT Решения